Om oss

Byggare med golv som specialitet

Välkommen till en bygg- och renoveringsfirma som erbjuder golvläggning och en rad andra kvalitativa tjänster. Dessa kan ni läsa om här.

Våra höga krav på kvalitet är förklaringen till varför vi har etablerat oss som ett ledande byggföretag i Huddinge och södra delarna av Storstockholm. När man anlitar oss får man ett högkvalitativt arbete utfört – oavsett om det handlar om ett nytt golv, ett renoverat badrum eller något annat. Vi tummar aldrig på kvaliteten.

golvläggare huddinge

Företag och privatpersoner bland våra kunder

Vi vänder oss till privatpersoner och företag med våra kompetenta hantverkstjänster. Vi arbetar alltid hårt för att få goda referenser och ett slutresultat på varje projekt som vi kan vara stolta över.

Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi är registrerade för F-skatt och självklart ansvarsförsäkrade. Alla våra hantverkare har relevant utbildning inom sina respektive områden. Vi arbetar med miljön i fokus och använder därför i så hög grad som möjligt material som är miljövänliga och återvinningsbara.

Vi gör allt vi kan för att skapa förtroende med våra kunder och tar därför kommunikationen på största allvar. Har du några frågor så är det bara att vända dig till oss! En bra och förtroendefull kontakt är grundläggande för ett lyckat projekt.

Kunniga och erfarna hantverkare

Alla våra underleverantörer och samarbetspartners är kunniga och certifierade och arbetar i enlighet med våra högt ställda yrkesmässiga och miljömässiga krav.

Vi är alltid flexibla och kan anpassa oss efter kundens önskemål, krav och behov – även när ett uppdrag är en bit på väg. Du betalar oss för vår expertis, men det är din resa det handlar om och du ska vara med oss hela vägen!

Service och bemötande i fokus

Här är några av de ledord vi arbetar efter för att alla våra uppdrag ska utföras på ett fullödigt sätt:

Service och bemötande. Genom att bemöta alla kunder på ett bra sätt så skapar man positiv energi – som lyfter både kunder och arbetskamrater. Vi ser därför alltid till att bemöta våra kunder med vänlighet, respekt och ett glatt humör.

Ansvar och pålitlighet. Vi kommer alltid på utsatt tid och är noga med att hålla budget och andra avtal. Dyker det upp något problem på vägen så kommer du att få reda på det.

Framtida relationer. En kund som är nöjd återkommer troligen. Idag är exempelvis referenser viktigare än någonsin. Vi vårdar våra kundrelationer och det bevisas av att flertalet väljer oss även för nästa projekt.

Proffsig utförda jobb inom bygg och renovering