Kubbgolv

Kubbgolv - det pålitliga och hållbara valet

Kubbgolv utgör en utmärkt investering för privatpersoner såväl som för företag. Denna gamla golvtyp har genom historien använts i industrilokaler såväl som i villor och lägenheter. Golvets främsta kvaliteter är dess vackra och unika form, hög tålighet och goda ljudisolerande egenskaper.

Tveka inte att kontakta oss vid minsta fråga eller om du är intresserad av att lägga ett kubbgolv.


kubbgolv golvläggare huddinge

Vad är egentligen kubbgolv?

Kubbgolv är framförallt ett robust trägolv som sätts ihop i små kuber eller bitar. Detta gör att golvet är anpassningsbart och passar perfekt för både stora och små utrymmen. Kubbarna är tillverkade av gran, furu, tall, lärk m.m.

I varje bit syns varje träds säregna årsringar, vilket tillsammans bildar en naturlig och skogsnära känsla i rummet du befinner dig i. Kubbarna läggs i önskad följd och kan skapa ett helt unikt mönster. Kubbgolv läggs genom att hellimma underlaget, varpå det slipas och ytbehandlas på plats. Med vår erfarenhet kan du lita på att golvläggningen blir professionellt gjord.

Fördelarna med att använda kubbgolv

Hållbarhet och slitstyrka. Kubbgolv är känt för sin hållbarhet och förmåga att stå emot slitage. Materialet och dess formation tål tunga belastningar och är därmed lämpligt för fabriker, lagerlokaler och andra miljöer där det förekommer tyngre utrustning.

Skyddar ditt underlag mot skador. Ett annat betydande plus med kubbgolv är att det skyddar det underliggande golvet mot skador och slitage. Det går snabbt och enkelt att montera och demontera, samtidigt som det utgör en hållbar barriär mot underlaget.

Enkel rengöring. Kubbgolv är lätta att sköta och underhålla, vilket hos företag resulterar i ökad effektivitet och minskade underhållskostnader. Hemma såväl som i konferensrummet kan det enkelt rengöras med en dammsugare, sopborste eller en fuktig trasa. För mer envis smuts kan en golvtvättmaskin användas.

Bättre affär med ROT-avdraget

Med hjälp av ROT-avdraget betalar staten 30% av vår arbetskostnad inklusive moms, vilket underlättar för dina förutsättningar att beställa ett kubbgolv. Skattereduktionen gäller för arbeten på högst 50 000 kr per person och år. Du kan dessutom lita på oss att ta hand om pappersarbetet.

Om du vill förbättra och försköna ditt hem eller arbetsplats och samtidigt undvika oro över kostsamma underhåll eller skadade golv är kubbgolv svaret på dina behov!

Kontakta oss för ett snyggt och slitstarkt kubbgolv