Golvslipning Huddinge

Golvslipning - en smidig lösning för ett slitet golv

Vad är det som utgör grunden i varje byggnad? Svaret ligger vid ytan - bokstavligen. Golvet är den grundläggande delen av ett hem, och en väl underhållen och attraktiv golvyta lyfter onekligen en hel bostad. 

Vanligt är dock att flera års slitage resulterar i ett ojämnt och nött golv. Det är här golvslipningen kommer in i bilden som den perfekta lösningen! Vi har verktygen och expertisen som krävs för att ditt golv ska bli bytt eller som nytt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på golvslipning i Huddinge eller golvläggning. Vi slipar alla typer av golv och har ett stort antal ytbehandlingar att välja mellan för att sätta personlig touch på golvet efter slipningen. Vi utför golvslipning i Huddinge till bra pris.

Stockholm / Älvsjö

Utöver Huddinge så jobbar vi även med golvslipning i Älvsjö och hela Stockholmsområdet. Vi har genomfört ett stort antal golvslipningsarbheten runt om i Stockholm. 


Golvslipning - så går det till

Förberedelsen inför golvslipning inleds med att först kontrollera huruvida golvet har tillräckligt med slitskikt för ytterligare slipning. Om så inte är fallet får man överväga att byta ut golvet eller delar av det. 

Ibland har golvet sprickor eller springor där smuts samlas, vilket fördelaktligen kan åtgärdas genom nåtning. Med andra ord fyller man springorna med en anpassad massa, vilket resulterar i en jämn och fin golvyta. Ibland har gamla trägolv som tidigare varit täckta av mattor limrester kvar, vilka man tar bort innan slipning. 

Eventuella skador, som hack eller fläckar på parkettstavar, reparerar vi gärna under processens gång för ett jämnt och snyggt resultat. Efter själva slipningen efterbehandlas golvet med olja, vax eller hårdvaxolja beroende på tycke och smak. Vi förvandlar gamla och slitna trägolv till helt nya, oavsett träslag och golvtyp. 

Förbättra förutsättningarna för ytterligare behandlingar

Golv som har behandlats på rätt sätt ger ett elegant och modernt utseende, vilket bidrar till helhetsintrycket av ditt hem. Dessutom kan golvslipning öppna upp för tillämpningen av ytterligare behandlingar. Exempelvis ytbehandlingar och lacker, som kan anpassa färgen och utseendet på golven ytterligare. Genom att anpassa ditt golv med olika färger och ytbehandlingar kan du skapa ett hem med en egen unik stil.

golvslipning golvläggare huddinge

En ekonomisk och miljövänlig investering

Golvslipning är inte bara en investering i estetik, men också en långsiktig investering i praktiken. Genom att hålla ditt golv väl underhållet och i bästa möjliga skick, kan du undvika framtida problem och kostnader för att byta ut golvet helt.

Golvslipning erbjuder därmed ett alternativ till att byta ut ett nött och fult golv. Detta minskar också din miljöpåverkan, då nytt material inte behöver produceras för en omläggning. För att inte tala prisskillnaden, som minst sagt är betydande.

Gällande ROT-avdraget

Ditt beslut att anlita oss för golvslipning underlättas av ROT-avdraget, en skattereduktion som staten tillhandahåller. Denna reducering innebär att staten tar på sig att betala 30% av vår arbetskostnad, inklusive moms. ROT-avdraget gäller för arbeten upp till ett belopp av 50 000 kr per person och år.

Med denna skattereduktion kan du göra de förbättringar du önskar utan att oroa dig för överdrivna kostnader. Vi sköter såklart pappersarbetet och avdraget hamnar direkt i fakturan. Processen ska vara smidig och bekymmersfri för dig.

Precision och effektivitet, helt efter dina önskemål